NORTH'MIAMI
ADDENDUM NO. 1

MARCH 23, 2015

Solicitation Title: Compliance Management Services for Former Munisport Landfill Site

Solicitation No.: RFQ No. 19-03-15  Opening Date: March 26, 2015 at 3 p.m.

Attention all potential bidders:

= Should Addendum: Information included in this Addendum is for clarification purposes.

This Addendum SHOULD be acknowledged by checking the box indicated on the City
Contract Form, A-5 Acknowledgement of Addendum(s).and returned with your
solicitation submittal.

To all prospective bidders, please note the following changes and clarifications:

1. Section 2.5.2 2) d., page 11, is replaced and revised to the following language:

d. The selected Proposer cannot be a current contractor performing services on the site
for the Developer.

2. Request for Information Questions/Clarification*:

Q.1

Al

Q.2

A.2

Under section 4.2 Minimum Requirements, the respondents must provide at a
minimum, three (3) references of local government clients to which it has
provided said Services. However, in Section 2.5.2 Experience Requirements,
under Section 3, the references may come from business clients and/or
governmental agencies. Can you please clarify the reference requirements, how
many are required and who must provide them?

At least three references must be provided and may come from either
business clients and/or governmental agencies.

Paragraph 2.5.1 at page 10 of the RFQ states that the “Proposer must be
licensed by the State of Florida to provide Professional Engineering Services.” If
the Proposer is a newly formed Joint Venture for the purposes of responding to
this RFQ, would it be acceptable if only one of the JV partners was licensed by
the State of Florida to provide Professional Engineering Services or must they all
be?

Yes, the Joint Venture may qualify with only one of the Joint Venture
partners licensed by the State of Florida to provide Professional
Engineering Services.
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Q.3 Paragraph 2.5.2 at page 10 of the RFQ states that the “successful firm must
have a minimum of five (5) years experience in Compliance Management
Services.” Would a firm that is a newly formed Joint Venture for purposes of
responding to this RFP qualify under this paragraph if all the JV partners have a
minimum of five (5) years experience in Compliance Management Services?

A.3  Yes, if each Joint Venture partner of a newly formed Joint Venture has a

minimum of five years experience each, that would meet the firm’s five year
experience requirement.

*Questions not showing in the addenda are answered in the RFQ or Addendum 1.

All other terms, conditions and specifications remain unchanged for this solicitation.

End of Addendum
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